Připravili jsme pro Vás lednovou rozesílku 2/2017. Leden nám přinesl sníh a mrazivé počasí. Ve sněhu se dá dovádět i pozorovat různá pobytová znamení živočichů. Nezapomeňte sypat do krmítek, na jaře vás ptačí kamarádi pozdraví veselým zpěvem. Na 1. února připadá DEN BEZ PALMOVÉHO OLEJE. Jsme rádi, že právě prostřednictvím lískové rozesílky vám můžeme již 13. rokem zprostředkovávat pozvání na rozmanité akce, informovat vás o grantových výzvách, nových publikacích, pomůckách či zajímavých projektech a dění v organizacích.

  • Podrobný přehled akcí v regionu i mimo něj najdete na webu Lísky v Krajském kalendáři akcí, http://www.liska-evvo.cz/akce.  Pozvánky na své akce, výstavy, semináře apod., stejně jako zprávy a fotografie z uskutečněných projektů a akcí můžete průběžně zasílat na adresu infoevvo@seznam.cz
  • Metodické listy pro učitele a listy skřítka Lískáčka pravidelně zasíláme jen členům Klubu LÍSKY a LÍSKY, z.s., archív ML najdete na http://www.liska-evvo.cz/doc/metodicke-listy-1 , stejně jako další LÍSKOU vydané metodické materiály a publikace.

 

V příloze najdete:

1 - Rozesílku 2/2017 - celý text v PDF

2, 3 – pozvánku na seminář Projektové dovednosti v EVVO + přihlášku

4 – nabídku specializačního studia pro koordinátory EVVO 2017-2018 (máme posledních 8 volných míst)

5 – plakát na soutěž JALOVEČEK

6 – TZ EVVO_schválené projekty SFŽP