Připravili jsme pro vás rozesílku 11/2021 – připomínáme pozvání na XX. Krajskou konferenci o EVVO (str. 2), dále zde najdete pozvánky na akce a kampaně (str. 2–4), upozornění na grantové výzvy (str. 1), program Učíme se venku (str. 5), projekt Škola pro udržitelný život (str. 6–8), tipy na pomůcky a publikace (str. 12–13), nabídku vzdělávání (str. 9), nabídku výukových programů a projektových dnů pro školy (str. 10–11), zprávy a informace.

 

Ještě do pondělí se můžete hlásit na XX. Krajskou konferenci o Environmentálním vzdělávání, výchově a osvětě ve Zlínském kraji. 

 

Každoročně je tato konference plná inspirace, dobrých tipů i setkání s milými lidmi. Letos bude jiná, protože je s ohledem na situaci realizována ONLINE formou. Navíc s bonusem v podobě záznamu, takže si ji můžete prohlédnout v čase, který vám bude lépe vyhovovat, a s odkazy na materiály lektorů. 

 

Více se dozvíte v přiložené pozvánce. 

 Stačí se jen do pondělí 31.5.2021 přihlásit ZDE https://forms.gle/F4sxNj17L32gfcSJ6

 

V úterý Dostanete pozvání do GOOGLE MEET i potvrzení o účasti, následně odkaz na záznam konference (to pokud nemůžete být připojeni celou dobu) a také materiály od lektorů ke stažení.

Těšíme se na vás!

 

V PŘÍLOZE NAJDETE:
1 Přírodní zahrada – kalendář akcí, http://www.liska-evvo.cz/doc/prirodni-zahrada-zahrada-pod-nasimi-okny
2 Přírodní zahrada – soutěžní výzva
3 Krajská konference EVVO – pozvánka s programem