Připravili jsme pro Vás další zimní rozesílku 3/2017.  S únorem vstupujeme do období masopustního veselí, karnevalů a obchůzek. Školy čekají jarní prázdniny. Letošní zima je jako z časů Josefa Lady. Užívejte tedy zimních radovánek a nezapomeňte sypat do krmítek, na jaře vás ptačí kamarádi pozdraví veselým zpěvem. Na 1. února připadá DEN BEZ PALMOVÉHO OLEJE. Napište nám, jak jste ho prožili a jaké výrobky bez palmáče jste objevili.  V březnu oslaví LÍSKA 10. narozeniny, všichni členové chystají na tento den speciální akci.  Do dnešní rozesílky přidáváme jako bonus metodický list na téma přípravy dětí na zápis do školy. Metodické listy pravidelně zasíláme členům Klubu LÍSKY. Jsme rádi, že právě prostřednictvím lískové rozesílky vám můžeme již 13. rokem zprostředkovávat pozvání na rozmanité akce, informovat vás o grantových výzvách, nových publikacích, pomůckách či zajímavých projektech a dění v organizacích.

  • Podrobný přehled akcí v regionu i mimo něj najdete na webu Lísky v Krajském kalendáři akcí, http://www.liska-evvo.cz/akce.  Pozvánky na své akce, výstavy, semináře apod., stejně jako zprávy a fotografie z uskutečněných projektů a akcí můžete průběžně zasílat na adresu infoevvo@seznam.cz
  • Metodické listy pro učitele a listy skřítka Lískáčka pravidelně zasíláme jen členům Klubu LÍSKY a LÍSKY, z.s., archív ML najdete na http://www.liska-evvo.cz/doc/metodicke-listy-1 , stejně jako další LÍSKOU vydané metodické materiály a publikace.

 

V příloze najdete:

1 - Rozesílku 3/2017 - celý text v PDF

2 – nabídku vzdělávacích akcí LÍSKY na rok 2017 (pro pedagogy i pro dospělé)

3 – přihlášku na vzdělávací akce LÍSKY

4 – Envigogika_přehled článků 2016

5 – zpráva/noviny z akce Vsetín proti chudobě

6- bonusový ML 119/2017