Připravili jsme rozesílku s číslem 21/2020. Najdete v ní pozvánky, upozornění na grantové výzvy, inspiraci a náměty, program Učíme se venku, tipy na pomůcky a publikace, nabídku vzdělávání, nabídku výukových programů a projektových dnů, zprávy a informace.
 
V neděli 29. listopadu začíná ADVENT. V letošním roce bude více o času doma, s rodinou, bez velkých akcí, jarmarků, setkání na náměstí a nákupního šílenství. Přejeme vám z LÍSKY zdraví a klid, dejte si čaj, upečte cukroví a zahrajte si třeba hru, kterou doma máte a nebyl na ni čas, přečtěte knihu, zavolejte rodině nebo přátelům. A radujte se z každého světýlka, které si doma zapálíte.
 
V LÍSCE dokončujeme letošní projekty a programy, korektury nových metodik k projektovému dni VODA – život v každé kapce pro 6.–8. ročník ZŠ. Metodika Jak učit POLY pro MŠ je hotová, včetně sad pomůcek a můžete se těšit na nové semináře.
 

V rozesílce najdete i nominace na CENU EVVO 2020. O termínu a místu předání vás budeme informovat s ohledem na aktuální situaci.