Připravili jsme pro Vás listopadovou rozesílku 19/2016. V pondělí 31. října jsme ukončili osvětovou kampaň STROMY A MY.  V listopadu nás čeká Den bez pesticidů (3.11.), Den boje za svobodu a demokracii (17.11.) a Den bez nákupů (25.11.) Poslední listopadovou neděli začíná období adventu.

Jsme rádi, že právě prostřednictvím lískové rozesílky vám můžeme poskytovat pozvání na rozmanité akce, informovat vás o grantových výzvách, nových publikacích, pomůckách či zajímavých projektech a dění v organizacích.

Akce do diáře: 

  • 11. listopadu: Vsetín proti chudobě – Vsetínské školy za lepší svět
  • 19. listopadu: Minifestival ekologického zemědělství ve Zlíně – Ekologické zemědělství v obrazech, slovech a chutích, www.iskopanice.cz
  • 1. prosince: XVI. Krajská konference o EVVO ve 14I15 Baťově institutu ve Zlíně, hlavním tématem je Odkud se bere jídlo (příběhy jídla).
Podrobný přehled akcí v regionu i mimo něj najdete na webu Lísky v Krajském kalendáři akcí, http://www.liska-evvo.cz/akce.  Pozvánky na své akce, výstavy, semináře apod., stejně jako zprávy a fotografie z uskutečněných projektů a akcí můžete průběžně zasílat na adresu infoevvo@seznam.cz

Aktuální nabídku vzdělávacích akcí Lísky, pozvánky a přihlášky ke stažení zveřejňujeme na www.liska-evvo.cz/doc/seminare-a-kurzy-pro-ucitele.

Aktuální fotografie z akcí Lísky najdete na http://evvo-liska.rajce.idnes.cz/

Metodické listy pro učitele a listy skřítka Lískáčka pravidelně zasíláme jen členům Klubu LÍSKY a LÍSKY, z.s.

 

V příloze najdete:

1 - Rozesílku 19/2016 - celý text v PDF

2,3 – pozvánku a přihlášku na XVI. Krajskou konferenci o EVVO

4-6 – pozvánky na akce do Centra Veronica Hostětín