Připravili jsme pro Vás červnovou rozesílku 12/2017. Před námi je posledních pár dnů tohoto školního roku. Ve středu 21. června začíná LÉTO. 20. června můžete oslavit den květů. V LÍSCE připravujeme ještě dvě exkurze se žáky na farmy a 6. ročník Žákovské badatelské konference ŽA-BA-KO (26.6.).  Do 30. června pokračuje kampaň Přírodní zahrada – příroda pod našimi okny.

Jsme rádi, že prostřednictvím lískové rozesílky vám můžeme již 13. rokem zprostředkovávat pozvání na rozmanité akce, informovat vás o grantových výzvách, nových publikacích, pomůckách či zajímavých projektech a dění v organizacích. V červnu vám zašleme ještě jeden balíček informací. O prázdninách připravíme tradičně jednu rozesílku a s tou pravidelnou se ozveme na konci srpna.

 

V příloze najdete:

1 - Rozesílku 12/2017 - celý text v PDF, http://www.liska-evvo.cz/rozesilka 

2 -  TZ Klimatická soutěž CO2 liga

3 – program Ovčáckého dne v Rožnově p. R.

 

KLUB LÍSKY

Klub má 62 členů, je pro nás velkou radostí a motivací.  Od září jsme rozšířili členství v Klubu Lísky i pro rodiny, školy a organizace. Pokud se vám líbí programy a činnosti LÍSKY, máte rádi přírodu, tradice a kulturu (nejen) Zlínského kraje. Pokud si přejete, aby děti i dospělí byli více venku, rozuměli životnímu prostředí a pomáhali o ně pečovat, přidejte se k nám. Staňte se členem Klubu LÍSKY. Svým členstvím podpoříte lískové programy, stanete se součástí dění a zároveň dáte všem najevo, že nám fandíte. Informace o klubu i ukázkový list pro rodiny s dětmi najdete na  http://www.liska-evvo.cz/doc/klub-lisky