V rozesílce s číslem 11/2015 najdete pozvánky a informace o akcích v regionu, upozornění na grantové výzvy, zajímavé články i příklady dobré praxe.

Červen je ve druhé polovině, dny se prodlužují a malí i velcí počítají dny do prázdnin. I v těchto dnech probíhá v našem regionu velký počet zajímavých akcí. Stále ještě můžete vybírat z nabídky pobytových i příměstských táborů.

LÍSKA vyhlašuje 2. ročník SOUTĚŽE O TITUL REGIONÁLNÍ VÝROBCE podporující místní udržitelnou ekonomiku ve Zlínském kraji. Patronkou soutěže je paní Mgr. Milena Kovaříková, předsedkyně Výboru pro územní plánování, zemědělství, životní prostředí a rozvoj venkova Zastupitelstva Zlínského kraje.

Soutěž proběhne v rámci projektu Poctivě vyrobené – podpora místní udržitelné místní ekonomiky ve Zlínském kraji, spolufinancovaného z prostředků Zlínského kraje, v období do 31.8.2015. Propozice i přihlášku ke stažení najdete na http://www.liska-evvo.cz/doc/souteze-a-kvizy

Aktuální nabídku vzdělávacích akcí Lísky, pozvánky a přihlášky ke stažení zveřejňujeme na www.liska-evvo.cz/doc/seminare-a-kurzy-pro-ucitele.

Přehled akcí v regionu najdete na webu Lísky v Krajském kalendáři akcí, http://www.liska-evvo.cz/akce.  Pozvánky na své akce, výstavy, semináře apod., stejně jako zprávy a fotografie z uskutečněných projektů a akcí můžete průběžně zasílat na adresu infoevvo@seznam.cz

Aktuální fotografie z akcí Lísky najdete na http://evvo-liska.rajce.idnes.cz/

 

V příloze najdete:

  • Rozesílku 11/2015 - celý text v PDF
  • Novinový článek ze ZŠ Vsetín, Rokytnice 436